ΜΕΤΥΛΕΥΣΙΣ»!

Μια μέρα ο σοφός γέροντας τους συγκέντρωσε όλους γύρω του και τους είπε!
-«Σήμερα, θα σας χαρίσω αυτό που σας υποσχέθηκα!
Ένα εργαλείο για να καλλιεργήσετε τις ζωές της ανθρωπότητας! Την ιερότερη λέξη των αχράντων Ελληνικών μυστηρίων! Τον όρο «ΜΕΤΥΛΕΥΣΙΣ»! Δείτε τη και πείτε τη φωναχτά για να την ακούσετε! Πολύ λίγοι θα τη θυμούνται, ακόμη κι αν τη διαβάσουν, ακόμη κι αν την ακούσουν, ακόμη κι αν την φωνάξουν! Αυτοί που θα μείνουν όμως με χαραγμένη τη λέξη αυτή μέσα στη μνήμη τους, θα«φέρουν» το εργαλείο της αιωνιότητας! Διότι «μετύλευσις» σημαίνει: «η συνειδητή υλοποίηση των επόμενων ζωών μου»! Σπείρετε την κι αφήστε τη να καρποφορήσει! Ανήκει στους Έλληνες! Και μόνο αυτοί θα τη διαχειριστούν τους επόμενους αιώνες!»

-Δάσκαλε μοιάζει με αυτό που λένε κάρμα;
-«Όχι φυσικά!
Μετύλευσις παιδί μου, είναι η Ελληνική ιερή διαδικασία μύησης στη συμπαντική δημιουργία! Η συνειδητή επίδραση των ενεργειών μας, στην υλοποίηση-μορφοποίηση της ζωή μας! Σε αυτή που ζούμε τώρα αλλά και των επόμενων, όπου και όπως αυτές υπάρξουν! Μια επίδραση που μεταβάλλει συνειδητά της ροής της ενέργειάς μας μέσα στα σύμπαντα όλων των διαστάσεων που αίρουμε κι υπάρχουμε! Η ενεργός συμμετοχή μας στην συνειδητότητα του κόσμου!

-Και πως γίνεται αυτό Δάσκαλε;
-«Ο Ανώτερος Εαυτός μας είναι η μητρική ενέργεια που συμμετέχοντας στη ροή της συνειδητότητας διασπείρεται στο σύμπαν για να ενεργήσει και να αντλήσει εμπειρίες-πληροφορίες τις οποίες θα αφομοιώσει και θα διαβιβάσει στην πηγή του!
Η μητρική αυτή ενέργεια μπορεί να είναι μονοδιάστατη (σε ένα χώρο-χρόνο-σώμα) ή πολυδιάστατη (σε πολλαπλά τα παραπάνω, τα έχω ξαναπεί , ξέρεις)!
Όταν η ενέργεια αυτή «εμφυτεύεται» μέσα στο χώρο του χρόνου, γίνεται σε μια μόνο στιγμή! Και οι διορθώσεις (αυτό που λένε κάρμα) αστραπιαία γίνεται, δεν μεσολαβεί χρόνος δηλαδή ανάμεσα στις ζωές (όπου είναι αυτές)! Η «εμφύτευση αυτή όμως, αν συμβαίνει σε χώρους ελεύθερης βούλησης όπως ο χώρος ο δικός μας δέχεται ισχυρές μεταβολές! Δεν είναι σίγουρο οτι θα γίνει αλλά είναι δυνατόν να γίνει! Επαφίεται στη δική μας βούληση! Όλη αυτή η διαδικασία στους περισσότερους γίνεται υποσυνείδητα! Δεν συμμετέχουν ενεργά παρά μόνο δέχονται τις τροποποιήσεις που γίνονται σχεδόν αυτόματα λόγω των ενεργειών τους (πράξεων).
Η Μετύλευση λοιπόν είναι αυτή ακριβώς η διαδικασία! Αλλά συνειδητή! Αυτό δηλαδή που στις ανώτερες διαστάσεις συμβαίνει αστραπιαία αλλά σε μας μεσολαβούν χρόνια και εμπειρίες με αυτόματη λειτουργία του υποσυνείδητου, μπορεί να γίνει συνειδητά! Υπάρχει δυνατότητα δηλαδή να «φέρεις» το συνειδητό σου Σώμα-Εγώ, σε κατάσταση τέτοια ώστε να επικοινωνείς συνειδητά με την πρωταρχική σου ενέργεια, τον Ανώτερο εαυτό και να επιδράς πάνω στη συμπαντική ύπαρξή σου αιώνια, μέσω της μετύλευσης!
Έχεις την αίσθηση πια της αιωνιότητας! Κατανοείς δηλαδή τον τρόπο που το θετικό και το αρνητικό επηρεάζουν τις πεποιθήσεις σου σε βάθος γραμμικού χρόνου με αποτέλεσμα να ζεις συνειδητά! Έχοντας επίγνωση των ενεργειών σου στο Τώρα και υλοποιώντας τον Εαυτό σου ενεργά συμμετέχοντας στη δημιουργία!
Είναι η Ελληνική θεώρηση του κόσμου γύρω μας και μέσα μας! Είναι η πεμπτουσία της ανθρώπινης εμπειρίας! Είναι το κλειδί αυτής της αλήθειας που ξεχωρίζει τη «στάση» από τη «ροή»!!!!»


 Γράψτε ένα σχόλιο…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s